[Vacatures] Talpa Network zoekt een Editor Programma Samenstelling
16-08-2021 16:04:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5735 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Editor Programma Samenstelling

Afdeling Programma Samenstelling is binnen Talpa TV verantwoordelijk voor de bewerking van aangekochte series & programma’s, zoals MasterChef Australië, De Grote Verbouwing, Border Security maar ook Lachen om Home Video’s.

Deze programma’s worden aangepast zodat ze op onze zenders SBS6, NET5, Veronica of SBS9 uitgezonden kunnen worden. De programma’s worden o.a. voorzien van een nieuwe vormgeving en een Nederlandse voice-over. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de bewerking van diverse programma's! Heb jij interesse? Lees dan snel verder! 

functieomschrijving

Als Junior editor voor de afdeling Programma Samenstelling ben je verantwoordelijk voor de complete bewerking van aangekochte series & programma’s.

Het plaatsen en/of maken van nieuwe vormgeving, het bepalen van de nieuwe breaks, tot het redigeren van voice-over teksten, het inspreken met een Nederlandse voice-over en de complete audio-nabewerking.

Jouw profiel

Je hebt ervaring met AVID en je bent in staat om zelfstandig, snel en zeer nauwkeurig te werken. Om de programma’s op tijd op zender te krijgen, heb je nauw contact met diverse disciplines binnen Talpa Network en bepaal je je eigen deadlines.

Verder heb je er geen bezwaar tegen om af en toe buiten ‘normale’ kantooruren te werken.

Tevens vragen wij:

  • MBO + / HBO level;
  • Ervaring in de Media;
  • Ervaring met AVID;
  • Fulltime beschikbaar (40 uur);
  • Geen 9 till 5 mentaliteit.

 

Wij bieden

Een uitdagende (starters-)functie met prima arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Hilversum in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s klaarstaan om je waar nodig te ondersteunen.

Interesse? Solliciteer dan gauw! vragen kun je contact opnemen met een van onze recruiters via jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie