[Vacatures] Talpa Network zoekt een Head of Talent
05-08-2022 09:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1490 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Head of Talent

Talpa Social vertegenwoordigt de populairste premium content creators en merken van Nederland, zoals StukTV, Nienke Plas en Gio Latooy. Daarnaast ontwikkelen en produceren we content voor deze talenten en merken, alsmede onze eigen Talpa merken.

We zijn op zoek naar een ondernemende en ervaren Influencer Manager die natuurlijk en eenvoudig relaties opbouwt met de grootste en meest talentvolle creators. De rol vereist een mix van strategisch denken, creativiteit en een grondige kennis van de influencer-marketing wereld.

Je bent verantwoordelijk voor ons influencers portfolio en het tekenen van nieuwe influencers. Samen met je team (3 FTE) en interne stakeholders zorg je voor de optimale matchmaking tussen onze influencers, Talpa entiteiten (TV, Radio en Social) en adverteerders; je hebt een grondige kennis van het social media en influencer-landschap, je hebt idee van dealstructuren van influencer-partnerships en weet hoe je effectieve lange termijn partnerships kunt initiëren en creëren. Je rapporteert aan de directeur van Talpa Social en wordt onderdeel van het MT van Talpa Social.

Interesse? Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie