[Vacatures] Talpa Network zoekt een Senior Coördinator Studio Graphics & Design
04-02-2022 06:50:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2262 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Senior Coördinator Studio Graphics & Design

Voor onze (Motion) Graphic Studio zoeken we een nieuwe collega (M/V) die verantwoordelijk is voor het  coördineren en ‘operaten’ van de graphics in de regie voor zowel Hart van Nederland als Shownieuws. Ben jij een ster in het bewaken van het overzicht én zorg jij dat alles tot in de puntjes geregeld is en goed verloopt? Dan moet je zeker verder lezen!

Team Graphics van Talpa TV Productions verzorgt de graphics voor de uitzendingen van Hart van Nederland, Shownieuws en Weer.nl. Als Coördinator Studio Graphics ben je tijdens de uitzending de schakel tussen je collega’s van Team Graphics (dat alle graphics maakt) , productie en regie. Jouw rol bevind zich tussen het Graphics team en het team in de Studio. 

Als Senior Studio Graphics & Design bepaal je samen met de Teamleider Graphics waar de prioriteiten liggen voor de uitzendingen en neem je samen met graphics-medewerkers de draaiboeken door. Actiepunten uit de overdrachten van de voorgaande avond worden opgepakt, evenals zaken die opvielen in de uitzendingen. Onze Designers zorgen ervoor dat alles gemaakt wordt, echter zorg jij er voor dat alles daadwerkelijk te zien is en vlekkeloos verloopt in de uitzending. 

Wat willen wij onder andere terugzien in je profiel:

  • Passie voor TV en live-uitzendingen! Je voelt je als een vis in het water in een regieruimte. Hoe meer schermen en knopjes hoe beter!;
  • Naast goede luistervaardigheden bezit je ook sterke communicatieve skillls. Dit is the key to succes in deze rol;
  • Je bent stressbestendig en bewaart de rust als het ‘spannend’ wordt;
  • On-detail: nauwkeurigheid en oog voor detail is écht heel belangrijk;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Correcte Nederlandse taalvaardigheden;
  • Een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week;
  • Een pré maar zeker geen vereisten is ervaring met het zelf maken van Designs (denk aan ervaring met Photoshop en After Effects).

 

Vink je bovenstaande punten aan en is deze functie je op het lijf geschreven? Dan rest ons nog één ding om te beschrijven: Hoe ziet jouw dag als er dan (ongeveer) uit?

Voorafgaand aan de repetities van de uitzending van Hart van Nederland en/of Shownieuws neem je de gemaakte graphics door met de regisseur en eindredacteur. Het kan voorkomen dat de regisseur of de eindredacteur een andere graphic voor ogen heeft bij een verhaal. Eventuele aanpassingen dienen zo snel mogelijk doorgevoerd te worden. Je maakt direct een afweging wat de meest efficiënte manier is: een teamlid inschakelen of zelf de aanpassing doen. Je weet dus hoe je snel en slim kunt werken in Photoshop en After Effects en vindt het prima om vlak voor uitzending deze wijzigingen nog door te voeren.

Tijdens de uitzending zit je in de regie naast de graphics operator. Je kijkt mee met de uitzending en let er op dat de juiste graphics klaarstaan. Als er tijdens de uitzending nog nieuwe of aangepaste graphics moeten binnenkomen, dan heb je daarover actief contact met de regisseur.

Good to know: Dit is geen 9 till 5 job, je werkt in deze rol ook weekenden en avonden.

Wij bieden:

Een interessante en brede functie met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdagingen.  Onze redactie is gevestigd in een van de leukste en meest bruisende mediagebouwen van Nederland en de studio's worden momenteel vernieuwd en mooier dan ooit!  

Natuurlijk hebben we ook een passend en mooi arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO van Talpa TV Productions B.V. Als jij deze persoon bent en de energie en wil hebt om het beste uit jezelf te halen, overtuig ons dan van jouw kwaliteiten. We will only consider admissions written in the Dutch language.

Sollicitatieproces / wat te verwachten?

We hebben een transparant sollicitatieproces met maximaal twee gespreksrondes. En wist je dat wij de gesprekken gewoon op kantoor doen? Zo proef je direct de sfeer, zie je de werkomgeving en ontmoet je je aanstaande collega's. Voor vragen kun je contact opnemen via jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie