[Vacatures] Talpa Network zoekt een Senior HR Officer - Vast / Freelancer
29-07-2022 10:07:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1483 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Senior HR Officer - Vast / Freelancer

Ben jij administratief nauwkeurig, een echte aanpakker, sta je stevig in je schoenen en op de hoogte van alle wettelijke HR zaken? Dan zoeken wij jou! Voor de versterking van ons HR Operations team hebben wij een vacature voor een Senior HR Officer. In deze baan zul jij je geen moment vervelen. Je krijgt de kans om het verschil te maken in het werken op de verschillende HR gebieden. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan gauw verder! 

Wat ga je doen?

Als Senior HR Officer bij Talpa Network doe je veel dingen tegelijk: daarom beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een dienstverlenende en servicegerichte instelling, zodat je iedereen op een enthousiaste manier kunt ondersteunen. Je stelt ook op een aardige manier je grenzen: je vindt een modus tussen servicegerichtheid en efficiency. Je begrijpt verder als geen ander dat jij als Senior HR Officer veel vertrouwelijke zaken behandelt: integriteit en nauwgezetheid is daarom key. Open deur, maar oh zo belangrijk. 

Jouw maand

Na een fijn weekend, heb je weer zin om aan de slag te gaan. Je hebt eerst een weekstart met jouw collega’s van HR Operations. Samen even doornemen wat voor bijzonderheden er op je af gaan komen deze week. Waar is deze week ondersteuning nodig? Is er hulp nodig op de HR mailbox? Is er een grote instroom van nieuwe medewerkers of loopt er een ander project die je begeleidt, zoals wettelijke ouderschapverlof of de nieuwe wet toekomst op arbeid?

Je draagt zorg voor je eigen taken en verantwoordelijkheden; het opmaken en administreren van freelance contracten en arbeidsovereenkomsten, payroll controlewerkzaamheden, het chasen van stukken die retour moeten, het opvolgen van de gemaakte afspraken uit het teamoverleg en het overall up-to-date houden van onze administratie.

Over een week worden de salarissen betaald: mutaties die hier invloed op hebben, hebben nu voorrang. Je wordt gebeld door een dolblije Recruiter (ook jouw collega): de vacature die al zo lang open staat, is vervuld. De kandidaat wil vandaag nog een arbeidsovereenkomst: alleen dan wil hij zijn baan opzeggen. Je rondt jouw laatste mailtje af en schakelt. Je maakt de arbeidsovereenkomst, ondanks alle haast vergeet je geen enkele processtap. Je weet, in de administratie is haastige spoed zelden goed. Je appt jouw collega dat de arbeidsovereenkomst klaar staat en zorgt dat het contract tijdig getekend retour is om onze nieuwe collega te laten starten. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Omdat het halverwege de maand is, moet je deze week ook de freelance facturen controleren. Je checkt of ze betaald kunnen worden of dat er aanvullende acties gewenst zijn.

Het einde van de maand nadert, je moet nog kijken naar de ingediende declaraties zodat deze ook betaald worden met het salaris. De declaratie die je verwacht had, mist nog… Toch maar even achteraan bellen. Het is vervelend om achteraf de administratie te moeten bijwerken en vandaag indienen is nog net op tijd voor de payroll. Proactief, erop afstappen: dat is hoe je de zaken het snelste oplost. Bovendien werken er bij Talpa zoveel leuke collega’s, dus de telefoon pakken doe je met gemak!

De HR Business Partner belt je. Er is een spoedje waar inzicht voor nodig is. De HR Officer die dit normaliter op zou pakken zit helemaal vol. Jij ziet het als een uitdaging en zet alles klaar zodat er alleen nog maar een check nodig is. Met teamwork zijn we weer een stap verder!

Kortom een veelzijdige drukke baan voor iemand met:

 • Minimaal 4 jaar werkervaring in soortgelijke rollen binnen dynamische, snel groeiende en/of sterk veranderende omgevingen;
 • een positieve levenshouding en humor;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • ervaring met Office 365, handig als je Microsoft Teams ook kent;
 • AFAS en Excel kennis is een pré: hoe meer kennis, hoe beter!
 • flexibiliteit, je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving en je kunt schakelen tussen verschillende taken en omstandigheden;
 • een servicegerichte instelling, zonder de efficiency uit het oog te verliezen;
 • een zelfstandige werkhouding, met een focus op nauwkeurigheid, ook onder druk.

 

Wat bieden we?

 • Werken met meer dan 1000 leuke collega’s in vooral Hilversum, maar ook Amsterdam;
 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving;
 • Een super leuk HR team met ruimte voor eigen inbreng;
 • Talpa Academie waar je meer dan 1000 verschillende opleidingen en trainingen kunt volgen;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, salaris passend bij jouw ervaring, thuiswerkvergoeding, een pensioenregeling, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur p/w);
 • Gezellige borrels & sportactiviteiten met het team!

 

Sollicitatieproces / wat te verwachten?

We hebben een transparant sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes. Voor vragen kun je contact opnemen via jobs@talpanetwork.com. Een uitdaging waar je enthousiast van wordt? Solliciteer hier. We ontvangen graag je cv en een korte motivatie!

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie