[Vacatures] Talpa Network zoekt een Shopmanager e-commerce LINDA.nl
30-08-2021 13:26:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6242 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Shopmanager e-commerce LINDA.nl

Voor LINDA.NL zoeken we een ervaren shopmanager e-commerce om ons team te komen versterken.

LINDA.nl is hét nieuwsplatform voor vrouwen. Met smaak en voorzien van een flinke dosis emotie. Zo bepaalt LINDA.nl met lef en liefde iedere dag het gesprek. Er zijn uitgebreide plannen om de bestaande shop op LINDA.nl te uit te breiden tot een plek waar je de mooiste aanbiedingen voor de magazines en de leukste producten kunt kopen. De shop moet een plek worden waar vrouwen geïnspireerd worden in de etalage en waar ze, éénmaal binnen, hun slag kunnen slaan.

Functie Shopmanager

Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alle e-commerce activiteiten van LINDA.nl en de digitale campagnes die resulteren in enerzijds awareness en anderzijds directe omzet in de shop. In de shop verkoop je abonnementen, losse edities, LINDA.producten, LINDA.geeft korting, en eventuele andere producten.

Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en promoten van deze producten en merken in de shop. Jij zorgt dat alle producten goed in de shop staan en beslist welke producten op een extra uitgelichte positie komen te staan. Je monitort, optimaliseert en rapporteert de omzet van de shop en de performance van de diverse campagnes die daaraan vooraf gingen. Je stuurt het externe marketingbureau aan dat ondersteunt bij de digitale campagnes.

Je zorgt er ook voor dat de LINDA.shop continu wordt verbeterd: bijvoorbeeld door het uitbreiden van productcategorieën of het implementeren van promotiemiddelen.

Je bent onderdeel van het product- en techniekteam van LINDA.nl en werkt nauw samen met de brandmarketeers en de productowner van de shop. Je werkt grotendeels vanaf onze vestiging in Naarden, en deels vanuit huis.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en weet prioriteiten te stellen.
  • Je hebt ervaring met shopmanagement en/of e-commerce.
  • Je bent bedreven in digitale campagnes via Google Ads, Facebook en Instagram en bereid te investeren in het up to date houden van je kennis.
  • Je houdt van data gedreven werken.
  • Ervaring met Google Analytics, Google Datastudio, WordPress en Woocommerce is een pre.

 

Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA.-merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken, wij streven juist naar diversiteit. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar hoe jouw drive en ervaring ons kan helpen met de verdere groei van het leukste merk van Nederland.

LINDA. biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden met prachtig uitzicht op de bossen met voldoende gratis parkeergelegenheid. We houden ons aan de coronamaatregelen en daarom werken wij nu voornamelijk vanuit huis. We organiseren regelmatig digitale kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediamerk met verschillende onderdelen. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. Het team van LINDA.nl bestaat uit 21 vaste mensen en een grote groep geweldige freelancers. LINDA.nl bereikt ruim 5 miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social media-kanalen. Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als shopmanager e-commerce voor LINDA.nl? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com
www.linda.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie