[Vacatures] Ticketveiling zoekt een Business Analist (m/v)
30-08-2021 12:57:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5754 | Tags:

Ticketveiling is per direct op zoek naar een:

Business Analist (m/v)

Ticketveiling.nl is een aanbieder die zich 24/7 richt op het aanbieden van veilingen via de website www.ticketveiling.nl. We bieden consumenten de mogelijkheid om te bieden op tickets/kaarten voor onder meer musicals, concerten, sport- en andere evenementen, waarbij de kaarten per opbod geveild worden. Ook diverse (A-merk) goederen maken deel uit van ons aanbod. Ticketveiling.nl wil zich onderscheiden in een uitgebreid aanbod en goede servicegerichtheid richting de consument.

We zoeken per direct een Business Analist (m/v) voor 40 uur in de week

Functieomschrijving

Jij hebt tot taak om middels rapportages en analyses je leidinggevende te ondersteunen. Jouw doel is de sales performance inzichtelijk te maken en cijfermatig inzicht te geven in de kansen waar we groei kunnen realiseren. Deze functie vraagt om iemand die voldoende ervaring heeft met het werken in een business intelligence omgeving en die dit naar een hoger niveau kan tillen.

Je hebt o.a. de volgende verantwoordelijkheden

  • Je stelt alle sales- en marketingrapportages op, berekent en analyseert marges, omzetten & winstgevendheid van producten, klanten, rayons en sales-acties.
  • Je volgt de resultaten en rapporteert deze aan de algemeen directeur en adviseert maatregelen ter verbetering van de winstgevendheid.
  • Je bent in al je taken continue bezig met het zoeken naar mogelijkheden voor winstgroei.

 

Functie-eisen

Om deze functie succesvol in te vullen, ben je uitermate nieuwsgierig en secuur. Je vindt het leuk om verklaringen voor resultaten te achterhalen, met cijfers te ‘puzzelen’, exact bezig te zijn en data te vertalen naar informatie die bruikbaar is binnen de organisatie. De Business Analist is iemand die met een commerciële blik snel kennis van de markt tot zich kan nemen en deze daarna weet te vertalen in sales rapportages. Je hebt affiniteit met sales en je voelt je betrokken bij sales. Je werkt planmatig, creëert structuur, communiceert makkelijk en je bent niet snel van je stuk te brengen. Daarnaast denk je proactief mee met onze organisatie en voel jij je thuis in een snel veranderende omgeving.

Verder vragen wij een

  • Een relevante en afgeronde HBO-WO opleiding (bedrijfskunde, commerciële economie, psychologie)
  • Minimaal 2-3 jaar werkervaring als business analist binnen een commerciële organisatie (bij voorkeur retail of e-commerce)
  • Aantoonbare ervaring in het maken van (sales) management informatie rapportages, opstellen van interactieve rapportages/dashboards
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent accuraat
  • Uitstekende kennis van PowerPoint en Excel (must)
  • Het is voor jou vanzelfsprekend dat je geen 9-5 mentaliteit hebt

 

Eén ding is zeker; wij bieden voldoende uitdaging!

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werksfeer. Je werkt nauw samen met jonge en enthousiaste collega’s in een dynamische branche met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Meedenken, initiatief tonen en snel schakelen wordt zeker gewaardeerd binnen onze organisatie. Achter Ticketveiling.nl gaat een enthousiast en toegewijd team schuil waarvan jij deel kan gaan uitmaken!

Dagelijks wordt hard gewerkt om Ticketveiling.nl nog succesvoller te maken, maar daarbij verliezen wij de gezelligheid niet uit het oog. Kan jij aan ons team een positieve bijdrage leveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Ellen Berk via werken@ticketveiling.nl.

www.ticketveiling.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie