[Vacatures] Towel Media zoekt een Senior Motion Graphic Designer
15-11-2021 13:28:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5733 | Tags:

Towel Media is per direct op zoek naar een:

Senior Motion Graphic Designer

Ben jij een talentvolle Motion Graphic Designer? En heb je ook nog eens enkele jaren ervaring in het werkveld? Lees dan snel verder.

Wij zijn per direct op zoek naar een gepassioneerde Senior Motion Graphics Designer met liefde voor het vak. Een animator die geanimeerd raakt van fijne eases, die de twaalf animatieprincipes kan dromen, garantstaat voor zijdezachte keyframes en een gezonde haat-liefde verhouding heeft met motion blur.

Profiel waar wij naar zoeken

We vinden het belangrijk dat je creatief bent ingesteld: je beschikt over vernieuwende ideeën en je kunt deze omzetten naar een grafische meesterwerken. Daarnaast vragen we van je dat je gestructureerd werkt, zelfstandig keuzes durft te maken en toegewijd bent, ook als dat zo nu en dan betekent dat je wat langer door moet werken. Ook moet je kunnen presteren onder druk; het is wat dat betreft net topsport.

Je werkt in deze functie inhoudelijk nauw samen met de artdirector. Onder zijn vleugels creëer je style frames, logo’s, tekst- en titelanimaties, bumpers, illustraties, uitleganimaties en meer, voor onder andere televisiereclames, campagnefilms en online videoseries. Animatie- en designkwaliteiten zijn daarom strikt noodzakelijk. Ben je ook goed in Cinema4D, kun je overweg met Mocha en beschik je over goede compositing skills om de fouten van de cameraman weg te poetsen, dan kun je bij ons ook zeker je ei kwijt.

Wat bieden wij

Dit is een functie waarin verantwoordelijkheidsgevoel, visie en creativiteit kunnen floreren. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke signatuur en eigen stijl. Je werkt samen met een groot team van jonge enthousiastelingen. Het is een fulltime plek voor in eerste instantie minimaal 7 maanden, waarna je contract uiteindelijk kan worden omgezet naar onbepaalde tijd.

Over het bedrijf

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded online videocontent. Met een team van ruim veertig creatieven maken we uiteenlopende videocontent voor onder meer Mentos, Albert Heijn, Ikea, Bolletje, Nuon en Radio 538. Al onze producties worden intern gemaakt; van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren en distribueren van content. Daarnaast werken we veelvuldig samen met media- en reclamebureaus, uitgevers, zenders en influencers.

Intresse?

Heb je interesse in deze functie? Mail dan een korte motivatie, je portfolio en showreel naar teun@towel.media.

www.towelmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie