[Vacatures] Value Zipper zoekt een Media Consultant Brand Solutions
25-03-2022 10:09:11 | Door: Pie Kamau | hits: 2408 | Tags:

Value Zipper is per direct op zoek naar een:

Media Consultant Brand Solutions

Connectie maken. Dat is dé kern van jouw baan bij Value Zipper. Je gaat relaties aan met onze klanten en helpt ze met marketingoplossingen die bij ze passen. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos: van advertenties in tijdschriften tot branded content in Nederlandse speelfilms. We verkopen samen en onze doelen behalen we altijd als team. 

Wij geloven niet in keiharde salestargets. Wél in het smeden van duurzame relaties met onze klanten. We gaan voor zoveel mogelijk relevant contact. Op deze manier willen we ‘top of mind’ blijven bij onze relaties. We willen altijd welkom zijn voor een kop koffie, omdat onze klanten weten dat wij graag met ze meedenken. Onze klantgesprekken zijn dus niet om te scoren, maar om verbindingen te leggen tussen onze klanten en de mogelijkheden in ons portfolio. Bij Value Zipper kan je je creativiteit kwijt; bij ons staat nog lang niet alles vast.

Wat heb jij al in huis?

Jij verkoopt toegevoegde waarde zonder verkooptrucjes. Je bent niet uit op persoonlijk succes, want je vindt het leuker als je met het hele team mooie resultaten boekt. Verder ben je oprecht geïnteresseerd in de business van je klanten. Aanpassen aan de verschillende type klanten waar je mee werkt? Dit gaat je gemakkelijk af. Jij probeert elke dag beter te zijn dan de dag ervoor. Ook zien we graag het volgende op je cv:

  • Hbo-werk- en -denkniveau.
  • Ervaring in (media)sales is een pluspunt, maar zeker geen must.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

 

Wat kun je verwachten van Value Zipper

In het begin van je werkverband start je aan een uitgebreid inwerktraject waarbij een van onze ervaren collega’s zich opwerpt als jouw buddy. Je leert eerst Value Zipper en onze opdrachtgevers kennen en duikt daarna zelf het diepe in. Wij nemen jouw ontwikkeling serieus en bieden je veel opleidingskansen. Dit alles terwijl je al de volgende voorwaarden geniet:

  • Een brutomaandsalaris tussen € 2.500 en € 4.000, afgestemd op jouw ervaring en achtergrond.
  • Thuiswerken is in overleg altijd mogelijk.
  • Flexibele werktijden.
  • 25 vakantiedagen.
  • Reiskosten- en telefoonvergoeding.
  • Een laptop van de zaak.

 

Maar het belangrijkste: we gaan samen bouwen aan Value Zipper! Een mooi avontuur waar jij een belangrijk onderdeel van bent.

Connectie is ons werk

We hebben een hoop lol in ons kantoor in Amsterdam-Duivendrecht. Met een leuk team: stuk voor stuk leergierige professionals die keihard werken om Value Zipper zo hard mogelijk te laten groeien. Verwacht bij het woord ‘kantoor’ overigens geen vaste werkplekken en kantoortjes, want zo werken we niet. Wij werken met flexibele werkplekken en scoren af en toe een goede bak koffie bij de koffiecorner op de begane grond. Je levert het beste werk als je op je scherpst bent, dus je krijgt veel vrijheid om je eigen dag in te delen.

Klaar om waarde toe te voegen?

Ben je enthousiast? Solliciteer meteen en dan hoor je snel van ons! Mail je cv naar Patrick van Hooy via patrick@valuezipper.nl.

www.valuezipper.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie