[Vacatures] ZIGT zoekt een Creatief DTP-er met online skills
18-10-2021 15:45:20 | Door: Pie Kamau | hits: 6361 | Tags:

ZIGT is per direct op zoek naar een: 

Creatief DTP-er met online skills

ZIGT is een full service media & performance bureau, gevestigd in Hoofddorp. En met full service betekent dat o.m. ook dat wij onze klanten willen en kunnen helpen met hun vormgevings- en communicatievraagstukken. Met een team van 70 doorgewinterde professionals bieden wij aan ruim 250 opdrachtgevers antwoorden en oplossingen op hun media- en marketingcommunicatie vraagstukken.

Op de afdeling Creation & Development hebben wij een plek gereserveerd voor een creatief DTP-er met online skills. Wat zeg je? Ja, een creatieve DTP-er die ook nog eens online uit de voeten kan. Ben je dan nog wel een DTP-er? Tuurlijk, wij weten ook wel dat wij eigenlijk een schaap met vijf poten zoeken. Maar nooit geschoten… Aan de andere kant bieden wij je ook mogelijkheden om aan mooie, leuke en gevarieerde communicatieprojecten te kunnen werken. We zoeken iemand die verder wil denken dan alleen de gevraagde opdracht. Iemand die niet alleen creatief maar ook technisch sterk is in het vak en op de hoogte is van de laatste (digitale) ontwikkelingen.

En wat wij zeker zoeken is een aanpakker die zich thuis voelt in de creatieve communicatie- en mediawereld. Want dat maakt het nou juist zo leuk. De combinatie. Je raakt enthousiast om bij een mediabedrijf te werken waar “Freedom to grow” is uitgevonden. Want dat is waar het bij ZIGT om gaat. Freedom betekent voor jou ook een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand bij ZIGT. En daarmee hopen wij je ook voldoende mogelijkheden te geven om je verder te kunnen ontwikkelen.

Wat ga je doen dan?

Gevoel voor stijl is je met de paplepel ingegoten. De nieuwste trends volg je nauwlettend. Adobe CC kent voor jou geen geheimen meer. Je houdt ervan om zorgvuldig en punctueel zowel online als offline communicatiemiddelen te ontwerpen en uit te werken. Kan je naast je ontwerp- en DTP-kwaliteiten ook nog online banners ontwerpen en uitwerken in alle vormen en maten of kan je zelfs in After Effects uit de voeten? Dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Maar wij begrijpen ook dat je je hierin graag verder wilt ontwikkelen. Dat kunnen wij je (laten) leren.

Als creatief DTP-er krijg je een werkplek binnen Creation & development. Met plezier worden hier dagelijks offline, online en audio/visuele communicatiemiddelen bedacht, ontworpen en gerealiseerd voor leuke en interessante grote en kleine merken. En, eerlijk is eerlijk, hier wordt soms ook gewoon keihard productiewerk gedaan. Maar dat hoort erbij. Met een team van zes professionals bestaande uit creatieve grafisch ontwerpers/DTP-ers, Interaction Designers, een Front-end developer is ons eigenlijk geen project te gek.

Wat verwaatchten wij van jou?

Je hebt een no-nonsens mentaliteit. Een positieve vibe. Hou je van een lolletje. Maar ben je ook meedenkend, stressbestendig, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Want ook dat is natuurlijk heel belangrijk. Op het gebied van vormgeving ben je creatief en kun jij ook zelf met goede ideeën en ontwerpen komen. Je werkt gestructureerd en planmatig.

Wat bieden wij je?

  • Een passend salaris die overeenkomt met je kennis en ervaring.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling.
  • Elke dag lunchen met elkaar.
  • Fantastische collega’s (écht fantastisch).
  • Een inspirerend team binnen een succesvol mediabureau.
  • Een werkomgeving waarin je meewerkt aan uitdagende opdrachten en verschillende soorten opdrachtgevers.
  • Escalerende vrijdagmiddagborrels, cheers.
  • Het klimaat van wereldstad Hoofddorp.

 

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan even een mail met je gegevens naar bovenstaand mailadres en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

www.zigt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie