[Vacatures] ZIGT zoekt een Grafisch Vormgever
08-04-2022 09:41:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3890 | Tags:

ZIGT is per direct op zoek naar een: 

Grafisch Vormgever

ZIGT is een full service media & performance bureau, gevestigd in Hoofddorp. Met een team van 100+ doorgewinterde professionals bieden wij aan ruim 250 opdrachtgevers antwoorden en oplossingen op hun media- en marketingcommunicatie vraagstukken. 

Op de afdeling ZIGT Create hebben wij een plek gereserveerd voor een Grafisch Vormgever. Ben jij technisch sterk in DTP? Beschik je daarnaast ook over top notch designkwaliteiten? Dan zou je prima in ons team kunnen passen. Lijkt het je leuk om bij een mediabedrijf te werken waar “Freedom to grow” is uitgevonden. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand bij ZIGT. En daarmee hopen wij je ook voldoende mogelijkheden te geven om je verder te kunnen ontwikkelen. 

Wat ga je doen dan?

Gevoel voor stijl is je met de paplepel ingegoten. De nieuwste trends volg je nauwlettend. Adobe CC kent voor jou geen geheimen meer. Je houdt ervan om zorgvuldig en punctueel zowel offline als online communicatiemiddelen te ontwerpen en uit te werken. Kan je naast je ontwerp- en DTP-kwaliteiten ook nog met After Effects uit de voeten? Dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Maar wij begrijpen ook dat je je hierin graag verder wilt ontwikkelen. Dat kunnen wij je (laten) leren. 

Als Grafisch vormgever krijg je een werkplek binnen ZIGT Create. Met plezier worden hier dagelijks reclamecampagnes en offline, online en audio/visuele communicatiemiddelen bedacht, ontworpen en gerealiseerd voor leuke en interessante grote en kleine merken. En, eerlijk is eerlijk, hier wordt soms ook gewoon keihard productiewerk gedaan. Maar dat hoort erbij. Met een team van 18 professionals bestaande uit Creatieven, DTP-ers / Grafisch vormgevers, UX/UI Designers, Motion Designers, Front-end en Back-end developers is ons eigenlijk geen project te gek. 

Wat verwachten wij van jou?

Van een mooie typo gaat jouw hart sneller kloppen. Want als ontwerper heb je zo’n 3-5 jaar ervaring. Je weet je collega’s continue te inspireren met fantastische composities en lay-outs. Je bent creatief op het gebied van vormgeving en je weet ideeën goed te kunnen onderbouwen. Je werkt gestructureerd en planmatig. Je hebt een no-nonsens mentaliteit en denkt graag mee in het proces. Je hebt een positieve vibe en houdt best van een lolletje. Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Want ook dat is natuurlijk heel belangrijk.  

Wat bieden wij je (in ieder geval)?

  • Een passend salaris dat overeenkomt met je kennis en ervaring.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling.
  • Elke dag lunchen met elkaar.
  • Fantastische collega’s.
  • Een inspirerend team binnen een succesvol mediabureau.
  • Een werkomgeving waarin je meewerkt aan uitdagende opdrachten en verschillende soorten opdrachtgevers.
  • Escalerende vrijdagmiddagborrels, cheers.
  • Het klimaat van wereldstad Hoofddorp.

 

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan even een mail met je gegevens naar bovenstaand mailadres en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

www.zigt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie