[Vacatures] ZIGT zoekt een HR Adviseur
24-06-2022 09:31:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2158 | Tags:

ZIGT is per direct op zoek naar een: 

HR Adviseur

Bij ZIGT geloven we dat vrijheid motiveert om het beste uit jezelf te halen en de beste invulling aan je werk te geven. ‘Freedom to grow’ is onze lijfspreuk en doordat we een volledig onafhankelijk bureau zijn, kunnen we onze mensen die vrijheid ook echt bieden. Jij als HR-professional denkt nu  waarschijnlijk: ‘Supertof, maar om richting te geven aan die vrijheid heb je een volwassen HR-beleid en goede procedures nodig.’ Je hebt helemaal gelijk. En dat is precies waarom we benieuwd zijn naar jouw sollicitatie.

ZIGT bevindt zich namelijk midden in een transitie en groeispurt, maar ook door middel van de overname van enkele bureaus. Dat betekent onder meer dat we ons HR-beleid en onze procedures moeten opschalen. En centraliseren, want de HR-taken liggen nu verspreid door de hele organisatie. Dus vind jij het leuk om het HR-beleid van een middelgrote en snel groeiende organisatie from scratch op te bouwen? En weet je hoe we dat het beste kunnen doen? Dan is dit je kans. In deze rol combineer je operationele met beleidsmatige taken en heb je veel vrijheid om daar je eigen invulling aan te geven.

Wat ga je doen?

Hoe zien wij de invulling van deze functie? Je begeleidt onboarding van nieuwe collega’s en houdt een oog op proeftijd, contractverlenging, verlof en verzuim. Ook zorg je voor alle contractzaken, voer je exitgesprekken (al komen die gelukkig niet vaak voor) en begeleid je medewerkers bij langdurig ziekteverzuim of preventie daarvan.

Je adviseert over een passend salarishuis inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met onze lijfspreuk: “Freedom to Grow”. Je herijkt het organogram op basis van competenties en groeipaden per functieprofiel, en actualiseert de arbeidscontracten naar de huidige wetgeving. Je scherpt daarnaast onze sollicitatieprocedures aan en denkt mee over de inzet van HR-tools. Tot slot verzorg je trainingen en fungeer je als sparringpartner voor het MT.

Het helpt daarbij als je bewezen ervaring hebt met het opzetten of professionaliseren van HR-processen en -taken bij verschillende (dienstverlenende) bedrijven. Vanzelfsprekend vind je het leuk om bedrijven en collega’s verder te helpen in hun ontwikkeling.

ZIGT biedt

 • Functie voor 32 tot 40 uur.
 • De mogelijkheid om het HR-beleid van een snel groeiende organisatie op te bouwen en er vervolgens zelf mee te werken.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Een fijne werksfeer en ruim 140 toffe collega’s in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem en Brussel.
 • Goede pensioen- en bonusregelingen.
 • Laptop en telefoon- en internetvergoeding

 

ZIGT vraagt

 • Minimaal 5 jaar ervaring in HR, bijvoorbeeld als adviseur of manager.
 • Expertise in HR-beleid en -procedures.
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.
 • Goed beoordelings- en probleemoplossend vermogen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Een open persoonlijkheid, met een proactieve en verbeteringsgerichte houding.

 

ZIGT uitgelicht

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performancemarketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel. Wij geven onze mensen de vrijheid om te excelleren, zodat zij onze klanten helpen excelleren. Deze aanpak heeft de afgelopen jaren geregeld geleid tot prijswinnend werk, zoals een AMMA Award voor Mediabureau van het Jaar in 2019. Daar zijn we nog steeds heel trots op.

Onze onafhankelijkheid als bureau vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100 procent transparantie naar onze klanten. Doordat we vrij en onafhankelijk zijn in ons denken en doen, halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Op dit moment hebben we ieder jaar rond de veertig succesverhalen te vertellen. Binnen tien jaar moeten dat er 365 zijn: één geslaagd project voor elke dag van het jaar. Met jouw hulp als HR-adviseur zou dat zomaar kunnen lukken.

En die tafeltennistafel?

Die staat er niet voor niets. Vrijheid betekent ook ruimte om te ontspannen, om niet ieder moment van de dag met campagnestrategieën en -doelstellingen bezig te zijn. Want als de geesten geopend zijn, ontstaan de beste ideeën. Je aanstaande collega’s zijn net zo relaxt als de sfeer op kantoor (daar kom je tijdens de gezamenlijke lunch of het hapje en drankje waarmee we de week afsluiten snel genoeg achter). En ja, we hebben ook legendarische teamuitjes, maar daarover verklappen we nog niets.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl. Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan even een mail met je gegevens naar bovenstaand mailadres en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

www.zigt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie