[Vacatures] ZIGT zoekt een Media Planner
26-07-2021 15:10:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2027 | Tags:

ZIGT is per direct op zoek naar een: 

Media Planner

LET OP. Dit is -by far- de vetste baan die er voorlopig op je pad komt. Media Planner bij ZIGT. Geen idee wat het is? Ga lekker zitten, dan leggen we het uit. Je gaat klanten adviseren over de optimale inzet van advertenties. Ja, ook over die ‘irritante’ TV reclames. Dan weet je een beetje welke kant het uitgaat.

Wat ga je dan precies doen?

Hou je vast, daar gaat ie. Je gaat media-adviezen opstellen waarbij voor jou de focus ligt op het optimaal plannen en inzetten van massa media, zoals Radio, TV of buitenreclame. En nu denk jij: YES! Toch? Of nog niet? Dit vak heeft één groot nadeel, iedereen ziet en hoort je werk maar begrijpen totaal niet wat je nu exact doet. Geeft niet, hoeft ook niet. Wij gaan er alles aan doen om het jou wel te laten snappen. Gewoon -on the job-, dat maakt het wel zo leuk. Er is geen school voor mediaplanners, dus je gaat met je collega’s aan de slag. Samen zorg je voor het bedenken, uitvoeren en evalueren van mediacampagnes. Massa is kassa en hoe meer mensen jouw werk gaan zien des te beter toch? En omdat je rete slim en heel nieuwsgierig bent leer je ook nog ‘s heel veel over andere (online) mediumtypen. Social Media, Google advertenties, YouTube video ads etc… Het komt allemaal langs en overal pik je wat van op, zodat je het complete plaatje gaat begrijpen.

Nu even serieus

Als Media Planner leg je eigenlijk elke dag puzzels voor je klanten. Wat wordt het? Radio, TV, Buitenreclame of toch iets online? Jij adviseert, op basis van jouw kennis en insights.

 • Je stelt mediaplannen op en biedt ondersteuning bij de ontwikkeling en uitrol van deze plannen en strategieën.
 • Samen met de consultants bepaal je doelstellingen en stem je de inkoopmogelijkheden af.
 • Je hebt dagelijks contact met je klanten en media-exploitanten.
 • Je onderhandelt over mediaruimte bij exploitanten en verzorgt de inkoop.
 • Je werkt nauw samen met mediaconsultants, mediadirectors, en alle andere specialisten binnen ZIGT.

 

ZIGT Vraagt

Wat we vooral van je vragen is een gezonde interesse voor media in het algemeen. Iemand die in oplossingen denkt en het leuk lijkt om mediacampagnes voor verschillende adverteerders van 0 tot 100 op te zetten en uit te voeren.

Wat heb je nodig?

 • HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld communicatie, media of een ander vak gerelateerde specialisatie
 • Analytisch- en communicatief sterk, ervaring met media
 • Stressbestendigheid, oplossingsgerichtheid, klantvriendelijke houding
 • Accuraat en gestructureerd kunnen werken
 • Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal
 • Microsoft Office (Excel, Word en Powerpoint)

 

ZIGT Biedt

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Training- en opleidingsmogelijkheden
 • Een fijne werksfeer en toffe collega’s die voor elkaar klaar staan
 • Een prachtig en uitdagend klantenpakket met topmerken
 • Een werkomgeving waarin ondernemerschap wordt gewaardeerd
 • Pensioen- en bonusregeling
 • Cursus in tafeltennis skills door een collega naar keuze
 • Epic uitzicht over Hoofddorp-Town

 

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100 procent transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Met een team van 80 mediaprofessionals in Nederland en 20 in België werken wij voor een groeiend aantal van ruim 250 opdrachtgevers. Uitdaging genoeg dus en daarom zoeken we jou als online mediaplanner.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag  je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl. Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan even een mail met je gegevens naar bovenstaand mailadres en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

Wordt er nog gelachen

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader. Als het allemaal straks weer kan en mag sluiten we op vrijdag gezellig de week af met een hapje en een drankje.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan even een mail met je gegevens naar bovenstaand mailadres en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

zigt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatiezigt.nl