[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior projectmanager Rijkswaterstaat
17-06-2022 09:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2008 | Tags:

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Junior projectmanager Rijkswaterstaat

Over jou

Jij bent ambitieus, houdt altijd het overzicht en raakt niet snel onder de indruk. Je bent een kei in het managen van on- en offline projecten en houdt de touwtjes daarbij strak in handen. Je bent ook niet bang voor een flink staaltje vakjargon. Nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ brengen je niet van de wijs maken je eerder nieuwsgierig.  Wat nog ontbreekt, is een fijne plek om al deze skills verder te ontwikkelen en de brug te slaan tussen de klant en onze makers. Of de tunnel. Of de snelweg.

Dit ga je doen

Rijkswaterstaat is een van onze belangrijkste klanten. Zandbeek heeft dan ook een eigen team RWS. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van verschillende on- en offline projecten. En je zorgt dat deze vlekkeloos worden uitgevoerd. Dat betekent: werken volgens planning, binnen budget en volgens de eisen van de klant. Maar je overlegt ook met onze adviseurs als je die eisen niet haalbaar vindt. Proactief ideeën aanbrengen waarderen we ook altijd. Verder ben je niet bang voor eigenwijze copywriters, videomakers en ontwerpers. Daar hebben we er namelijk heel veel van. Waar nodig ben jij de schakel die klant en specialist bij elkaar brengt. Om samen projecten tot een succes te maken. En ondertussen zorg je ook nog eens voor een waterdichte administratie.

We verwachten dat je zelfstandig, flexibel en stressbestendig bent. Want dat heb je wel nodig bij je werk. Maar we laten je uiteraard niet aan je lot over. Als junior projectmanager word je altijd bijgestaan door onze ervaren en bevlogen teamleiders. Of door een van de andere projectmanagers en communicatieadviseurs. Kortom: je staat er nooit alleen voor. 

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om heel hard en heel snel te groeien. Ben je er nog? Mooi! Mail snel naar personeelszaken@zandbeek.com en geef je carrière een Z.  

Voor je in de mail klimt, nog even een paar checks

Omdat je een junior bent, verwachten we natuurlijk dat je veel en graag wilt leren. Maar er zijn wel enkele karaktereigenschappen die goed van pas komen bij je werk. Een proactieve houding bijvoorbeeld. Praat je graag? Dat helpt ook. Over je werk, maar soms ook gewoon over koetjes en kalfjes. Zo bouw je namelijk een goede relatie met onze klanten. En met je collega’s, die graag willen weten of de projecten goed lopen en of we binnen budget blijven.  

Checklist

 • 32 à 40 uur per week beschikbaar
 • Minimaal hbo-niveau
 • Affiniteit met administratieve en projectmatige werkzaamheden 

 

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf met award-winning creativiteit als kloppend hart. En fanatisme, vrijheid en veranderingsgezindheid als absolute kernwaarden. 

Wij vinden, vertellen én verbinden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven de stortvloed van duizenden boodschappen die dagelijks op ons wordt afgevuurd. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid.  

Wat wij jou bieden

 • Werk op hoog niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur
 • Een uitlaatklep voor jouw onuitputtelijke fanatisme
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard.
 • Een inspirerende kunstcollectie om hautain naar te knikken. Of om puberaal te grinniken naar bronzen geslachtsdelen. 
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor- en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling 

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s

 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Een laptop en telefoon van de zaak. Ook voor privégebruik, daar doen we niet moeilijk over.
 • 25 vakantiedagen
 • Een fietsplan  
 • Collectiviteitskorting bij NHA Thuisstudies

 

Interesse? 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je Zandbeek graag versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@zandbeek.com t.a.v. Tamara Lavrijsen (HR-manager). Vragen? Bel / app Tamara dan even op 06-12921710. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

www.zandbeek.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie