[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior communicatieadviseur voor Rijkswaterstaat
27-05-2022 13:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3492 | Tags:

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Medior communicatieadviseur voor Rijkswaterstaat

Jij bent een ambitieuze communicatieadviseur met een groot hart voor de maatschappij. Of je nu werkt aan interne, bouw- of publiekscommunicatie: op elk knooppunt neem jij de juiste afslag. Je weet hoe overheidsorganisaties werken en deinst niet terug van een knap staaltje kantoorjargon. Nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt is een plek om je door te ontwikkelen. Als medior communicatieadviseur voor onze klant Rijkswaterstaat scherp jij jouw adviesvaardigheden dagelijks aan en mag je aan de slag voor grote infrastructurele projecten.

Voor je in de mail klimt, nog even een paar checks

Ervaring in omgevingscommunicatie is niet vereist, maar wel een dik pluspunt. Helemaal mooi als je al ooit al voor Rijkswaterstaat hebt gewerkt. Je hebt in elk geval een duidelijke visie op communicatie. Je snapt dat een goede communicatieopbouw werkt als het aanleggen van een weg: zonder goede fundering zakt de weg snel ineen. En om draagvlak te creëren bij omwonenden, burgers en bedrijven, moet je er vooral niet te snel met de stoomwals overheen willen gaan.

Dit ga je doen

Rijkswaterstaat is een van onze belangrijkste klanten. Zandbeek heeft dan ook een eigen team RWS (want ja, ook wij ontkomen soms niet aan kantoorjargon). Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor onder andere interne communicatietrajecten, procescommunicatie en overige infrastructurele communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt nauw samen met onze projectmanagers, adviseurs en specialisten. Dat doe je voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar je zult ook regelmatig op pad gaan om de kantoren van Rijkswaterstaat te verkennen. Een selfie op de belevingssteiger van Westraven kan dan niet ontbreken.

We verwachten veel zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van je als communicatieadviseur. Je weet abstracte plannen op creatieve wijze naar trefzekere middelen te vertalen en presenteert deze middelen met hetzelfde gemak aan de opdrachtgever. Je adviseert onze klant op dagelijkse basis over de beste aanpak, middelen en timing om zijn doelstellingen te halen.

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden in je vak. En uiteraard laten we je niet aan je lot over. De eerste periode werkt een senior adviseur je goed in.

Ben je er nog? Mooi! Mail snel naar personeelszaken@zandbeek.com en geef je carrière een Z.

Jouw kennis en ervaring

 • Relevante academische of hbo-opleiding
 • 3 tot 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur,
  ervaring in de omgevingscommunicatie is een pre
 • Ervaring met communicatie in een politiek-bestuurlijk gevoelige context

 

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf met award-winning creativiteit als kloppend hart.

Wij vinden, vertellen én verbinden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks op ons wordt afgevuurd. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid.

Wat wij jou bieden

 • Werk op hoog niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur
 • Een uitlaatklep voor jouw onuitputtelijke fanatisme
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard.
 • Intieme kantoorconcerten van het spontane close harmony-koor ‘Team Creatie’.
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor- en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s

 • Een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Een fietsplan
 • Collectiviteitskorting bij NHA thuisstudies

 

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben jij de pionier die Zandbeek gaat versterken? Bel, app of mail onze hr-manager Tamara Lavrijsen dan even. Dat kan op personeelszaken@zandbeek.com of 06 - 12 92 17 10.

www.zandbeek.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie