[Vacatures] Zandbeek zoekt een Projectmanager
07-04-2022 14:11:48 | Door: Pie Kamau | hits: 2833 | Tags:

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Projectmanager

Over jou

Jij bent niet die projectmanager ‘die het wel even regelt’. Daarvoor is jouw en ons werk te belangrijk. Jij runt kleine en grote contentprogramma’s. Je werkt veel en intensief samen met andere specialisten: merkstrategen, online marketeers, .net developers, content specialisten, (UX-)designers, artdirectors en (SEO-) copywriters. En dat doe je ook nog eens voor heel uiteenlopende klanten: van gerenommeerde A-merken tot ambitieuze nichespelers.

Je nieuwe job vraagt om grote betrokkenheid en sterke sociale vaardigheden. Wat wij doen, kunnen we omdat we maatschappelijk betrokken zijn. We zitten boven op het nieuws, lezen en leren. We vormen onze eigen meningen en visie op de actualiteit en de achtergronden. Die nieuwsgierigheid en betrokkenheid verwachten we ook van jou. Want tenslotte ondersteun jij het team dat dat gaat vertalen naar pakkende content marketing voor onze klanten.

Checklist

  • Eén tot drie jaar relevante ervaring bij een bureau (of een andere interessante werkgever)
  • Aantoonbare ervaring met digitale producties en (online) campagnes
  • Minimaal HBO-niveau
  • Relevante opleiding(en) op het gebied van communicatie, media en/of journalistiek

 

Dit is je job

Jij bent het aanspreekpunt voor je klanten. Je gaat ze adviseren over slimme (content)oplossingen en daarover meedenken. Je plant, begeleidt en coördineert de uitvoering. Je helpt de (content)programma’s die we samen bedenken, in te richten. Daarbij let je op de flexibiliteit, want de actualiteit speelt soms een grote rol in ons werk. Je bewaakt de kwaliteit, de beantwoording van de klantvraag, de samenstelling van het team, de planning en het budget. En nu we het toch over geld hebben: je hebt een scherp oog voor commercie. Dat gebruik je bij het opstellen van budgetten én om commerciële kansen te signaleren. En natuurlijk houd je je administratie bij.

Hier ga je werken

Je gaat multidisciplinaire projectteams aansturen. Dat betekent dat je schakelt met strategische en creatieve specialisten. Mensen met een eigen kijk op het vak en de wereld. Je wilt op niveau met ze praten en ze kunnen inspireren. Daarom verwachten we van jou ook een eigen, onderbouwde mening, maatschappelijke betrokkenheid en een permanente vorm van nieuwsgierigheid.

Over ons

Door te pionieren in contentmarketing, zijn we uitgegroeid tot het best gewaardeerde marketingbureau van Nederland. De kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid en veranderingsgezindheid definiëren de cultuur van ons familiebedrijf. Maximale betrokkenheid onze manier van zakendoen. Met strategische wonderkinderen, lenige creatieven en betrokken contentmakers vormen we een energiek en vooruitstrevend collectief. Ons motto? ‘Always change a winning team’, want een pionier is nooit klaar met ontdekken en veranderen.

Wij bieden

  • 25 vakantiedagen
  • Persoonlijk ontwikkelplan
  • Pensioensregeling
  • Fietsplan

 

Interesse?

Ben jij dit? Die nieuwe pionier die Zandbeek komt versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@zandbeek.com t.a.v. Tamara Lavrijsen (HR Manager). Voor meer informatie over de vacature mag je contact opnemen met HR op telefoonnummer 040-232 46 46.

www.zandbeek.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie