[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior communicatieadviseur
05-08-2022 10:29:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2185 | Tags:

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Senior communicatieadviseur

Over jou

Jij bent een gelouterde communicatieadviseur met een groot hart voor de maatschappij. Zeker als het gaat over omgevingscommunicatie neem jij op elk knooppunt de juiste afslag. Doordat jij je als een vis in het water voelt bij overheidsorganisaties is een beetje kantoorjargon jou ook niet vreemd. Sterker nog, nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt is een plek om al die kwaliteiten op het hoogste niveau in te zetten. Als senior communicatieadviseur voor onze klant Rijkswaterstaat (RWS) krijg je die kans, en mag je aan de slag voor grote infrastructurele projecten.

Voor je in de mail klimt, nog even een paar checks

Ervaring met diverse communicatietrajecten is in deze functie belangrijk. Hoe meer kwaliteiten je hebt op dit gebied, hoe beter. We werken namelijk aan veel verschillende projecten binnen RWS. Van Omgevingscommunicatie tot interne communicatietrajecten en van beleidscommunicatie tot communicatie rondom strategische trajecten binnen en buiten de organisatie. Je bouwt met je communicatietalent en -ervaring een sterke basis voor een jarenlange samenwerking. Want jij weet dat zonder goede fundering de weg snel ineenzakt. En dat om draagvlak te creëren bij omwonenden, burgers en bedrijven, je er vooral niet te snel met de stoomwals overheen moet gaan.

Dit ga je doen

RWS is een van onze belangrijkste klanten. Binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor onder andere interne communicatietrajecten, procescommunicatie en overige infrastructurele communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt nauw samen met onze projectmanagers, adviseurs en specialisten. Dat doe je voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar je zult ook regelmatig op pad gaan om de kantoren van Rijkswaterstaat te verkennen. Een selfie op de belevingssteiger van Westraven kan dan niet ontbreken.

We verwachten veel zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van je als senior communicatieadviseur. Je weet abstracte plannen op creatieve wijze naar trefzekere middelen te vertalen en presenteert deze middelen met hetzelfde gemak aan de opdrachtgever. Je adviseert onze klant over de beste aanpak, middelen en timing om zijn doelstellingen te halen.
We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar met jou als kartrekker zal het hele team deze lat aantikken, en zelfs elk jaar een stukje hoger leggen. Ben je er nog? Mooi! Mail snel naar personeelszaken@zandbeek.com en geef je carrière een Z.

Jouw kennis en ervaring

 • 32 à 40 uur per week beschikbaar
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur bij een bureau of bij een overheidsinstantie
 • Zelfredzaam, flexibel en stressbestendig

 

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf met award-winning creativiteit als kloppend hart.

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. Verhalen die uitsteken boven het spervuur aan boodschappen die dagelijks op ons afkomen. Want het is onze missie om te zorgen dat jouw verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciele content: onzichtbaarheid.

Wat wij jou bieden: 

 • Werk op hoog niveau.
 • Collega’s op een nog hoger niveau.
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur.
 • Een uitlaatklep voor jouw onuitputtelijke fanatisme.
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard.
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s.
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor- en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling.

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s:

 • Een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Een fietsplan
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van ca. €2000,- per jaar


Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij Zandbeek en jezelf verder brengen? Bel, app of mail onze hr-manager Tamara Lavrijsen dan even. Dat kan op personeelszaken@zandbeek.com of 06-12921710. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

www.zandbeek.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie