[Vacatures] Zandbeek zoekt een Creatieve tekstschrijver
07-04-2022 13:55:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3196 | Tags:

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Creatieve tekstschrijver

Je bent een creatieve pionier. Lenig van geest en soepel in de pen. Jij schrijft niet zomaar teksten, jij schildert met woorden. Dus grijp je kans en kom werken in een omgeving waar jouw talent alle ruimte krijgt. Bij een bekroond bureau dat volop bezig is met onder andere storytelling, en de nieuwste campagnetactieken.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks:

Je denkt analytisch en je buigt complexe materie moeiteloos om naar creatieve formats en sterke verhalen voor elke doelgroep. Je denkt middelenvrij en werkt het liefst vanuit een merk- en contentstrategie. Je hebt veel ervaring in alle maten copy: short, maar vooral medium en long. Je bent graag bezig voor film en video, maar ook zonder beeld kun je uit de voeten. Zoals bij een podcastserie.

Dit ga je doen:

Je duikt in contentproducties, je ontwikkelt videoformats en –concepten, je schrijft scripts en je verrast ons en onze klanten met creatieve copy en contentformats.

Daarbij ga je intensief samenwerken met klanten en collega’s. Van contentproducers tot designers en van merkstrategen tot PR-consultants. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitrol van campagnes. Jullie gaan het beste in elkaar naar boven halen. Want je weet dat dit prijswinnend werk oplevert!

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden. Ben je er nog? Mooi! Mail snel naar personeelszaken@zandbeek.com en geef je carrière een Z.

Jouw kennis en ervaring

  • Drie tot vijf jaar ervaring bij een bureau;
  • Ervaring met geïntegreerde campagnes en contentprogramma’s;
  • Ervaring met het ontwikkelen van videoformats en het schrijven van videoscripts
  • Academische of hbo-opleiding op het gebied van advertising, communicatie, film en/of journalistiek.

 

Over ons

Door te pionieren in contentmarketing, zijn we uitgegroeid tot het best gewaardeerde marketingbureau van Nederland. De kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid en veranderingsgezindheid definiëren de cultuur van ons familiebedrijf. 

Maximale betrokkenheid onze manier van zakendoen. Met strategische wonderkinderen, lenige creatieven en betrokken contentmakers vormen we een energiek en vooruitstrevend collectief. Ons motto? ‘Always change a winning team’, want een pionier is nooit klaar met ontdekken en veranderen.

Wat wij jou bieden:
 
  • 25 vakantiedagen
  • Persoonlijk ontwikkelplan
  • Pensioensregeling
  • Fietsplan

 

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben jij de pionier die Zandbeek gaat versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar personeelszaken@zandbeek.com t.a.v. Tamara Lavrijsen. Voor meer informatie over de vacature mag je contact opnemen met HR op telefoonnummer 040-232 46 46.

www.zandbeek.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie